onze producten

Wij werken met de producten van Schwarzkopf Professional.

OSIS+ SESSION LABEL

OSiS+ is het creatieve look-based styling gamma dat grenzen verlegt, gemaakt om unieke, kenmerkende stijlen te creëren. OSiS+ laat je inspireren dankzij de ultieme Trend Collectie, breng als eerste de laatste trends in jouw salon nog voor ze mainstream zijn.

meer informatie >

Mad about CURLS

Het uiteindelijke doel van een haarspeciliast is om hun klanten moeiteloze verzorgingsroutines in de salon en thuis aan te bieden, hen aan te moedigen om hun natuurlijke haar te omarmen en te verbeteren, terwijl ze hun persoonlijkheid uitdrukken. Mad about is het holistische verzorgings- en stylingsregime dat is toegewijd aan het respecteren van elk textuurtype, voor prachtige, langdurige golven, krullen en lengtes.

meer informatie >

BLOND ME

BLONDME biedt een uniek kleuren- en verzorgingsportfolio met eindeloze servicemogelijkheden die zijn gegroepeerd in 3 stromen: Flawless Blond, Brightened Blonde en Polished Blonde.

meer informatie >

FIBRE CLINIX

Fibre Clinix is het nieuwe salon exclusieve, volledig modulaire haarverzorgingsregime dat gebruik maakt van op maat gemaakte wetenschap vanin het salon tot de thuisverzorging. Combineer Schwarzkopf Professional’s meest geavenceerde en krachtige herstellingstechnologie volledig op maat:

meer informatie >

Ben je op zoek naar een nieuw haar product of wil je worden geadviseerd op het gebied van kleur? Bel ons of loop gerust even binnen voor vrijblijvend advies!